Koulutukset

Psykoanalyyttiseen ryhmäpsykoterapeuttikoulutukseen haku on alkanut, hakuaika 16.10.2023-15.1.2024

Suomen ryhmäpsykoterapia ry ja Turun yliopiston psykologian oppiaine järjestävät aikuisten ja nuorten psykoanalyyttisen ryhmäpsykoterapeuttikoulutuksen (70 op) Helsingissä tai etänä.

Lue lisää »

Ryhmäpsykoterapeuttikouluttajakoulutus

Syksyllä 2017 alkanut ryhmäpsykoterapeuttikouluttajakoulutus on päättynyt loppukesällä 2020.

Lue lisää »

Psykoterapiakoulutukset

Suomen Ryhmäpsykoterapia ry järjestää yhteistyössä suomalaisten yliopistojen kanssa eritasoisia koulutuksia, jotka antavat pätevyyksiä toimia Valviran hyväksyminä ryhmäpsykoterapeutteina ja - analyytikkoina

Lue lisää »

Lyhyet koulutukset / Lähijohtaminen

Johtaminen on keskeinen tekijä niin tulosten saavuttamisessa kuin organisaation jäsenten hyvinvoinnissa. Suomen ryhmäpsykoterapia järjestää johtamistaidosta kiinnostuneille esimiehille vuoden mittaisen kurssin esimiehinä toimiville henkilöille. Kurssin tavoitteena on antaa osanottajille käsitys esimiehiin kohdistuvista odotuksista. Keskeisessä roolissa opetuksessa ovat teoriat työyhteisöjen toimintaa haittaavien tiedostamattomien toiveiden ja oletusten vaikutuksista arkipäivän työhön. Kurssin osanottajia työnohjataan koko koulutuksen ajan. Seuraavasta Lähijohtamisen haasteet työyhteisössä -koulutuksesta tiedotetaan myöhemmin.

Lue lisää »